GMT TIME
Latest topics

If you need any help with features, finding things around the forum, questions or comments..or whatever it is, our moderators and admins are always here to help you in anyway they can, so please call upon them!

Ursula - PM | Profile
We also have a large team of language moderaotors who will be more than happy to help you in the language boards, you can find them by their pink usernames
We also have a large team of language moderaotors who will be more than happy to help you in the language boards, you can find them by their pink usernames
We have 6087 members!
Welcome to our newest member anyfoley
Our members have posted 415189 messages.
PSFC - Get Together...With Friends!
© Copyright 2009 BayCastUK
www.petsociety.forumotion.com
All images on this site have been created by or for the exclusive use of PSFC and remain the property of PSFC unless otherwise stated.
Game logos, names and references and images refering to games featured here at PSFC remain the property of their respective owners.
Welcome to our newest member anyfoley
Our members have posted 415189 messages.
PSFC - Get Together...With Friends!
© Copyright 2009 BayCastUK
www.petsociety.forumotion.com
All images on this site have been created by or for the exclusive use of PSFC and remain the property of PSFC unless otherwise stated.
Game logos, names and references and images refering to games featured here at PSFC remain the property of their respective owners.
Šta vam je najtužnije što ste propustili u PS
:: Other Languages :: Other Languages :: Balcan Corner
Page 1 of 1 • Share •
Šta vam je najtužnije što ste propustili u PS
Ja sam najviše tužan jer sam promašio sedmicu uPS gdje su predmeti kao na planinskoj kolibi i što nisam otključao puding.

Last edited by Tromo3 on Fri Jan 29, 2010 5:01 pm; edited 1 time in total

Tromo3- Safe Trader

Re: Šta vam je najtužnije što ste propustili u PS
Mani je najjjjjjjjjgluplja stvar koju sam uradio jeste da sam kupio piggy za 21x4999 1 dan pre nego sto su svi predmeti hakovani!

Guest- Guest
meni je najtuznije to sto sam bio toliko lud da zbog necijih reci koje su me veoma povredile zato sto to nije bila istina ali ok sam prestao igrati i nisam igrao pet oko mesec dana a sve svoje stvari dao sestri......ali sam sada srecan sto se to dogodilo zato sto da se to nije desilo nebi dosao ovamo....tako da necu navoditi ime te osobe u svakom slucaju hvala ti sto si me oterala od tamo....xDDDDDDD......
propustio sam nedelju kada su bile one skolske stvari i kada i to oko toga......

propustio sam nedelju kada su bile one skolske stvari i kada i to oko toga......

Pedj@ 94 Dixy- Safe Trader

ja ne mogu da oprostim sebi što sam deaktivirala face zbog jedne svadje i propustila ST patrick's day stvari i uskršnje stvari....
i ono sa kipom slobode....
trenutno, glupo mi je sto nisam igrala cele nedelje, i sto nisam kupila one predivne australijanske stvarcice.... dobro, i dalje su tu, ali imam sam vikend da ih kupim...
i ono sa kipom slobode....
trenutno, glupo mi je sto nisam igrala cele nedelje, i sto nisam kupila one predivne australijanske stvarcice.... dobro, i dalje su tu, ali imam sam vikend da ih kupim...

i don't play pet society anymore

tweets- Balcan moderator

valentone day iz 2009 ):
bila sam taaako siromasna tada i skoro nista nisam uspela da kupim ):
bila sam taaako siromasna tada i skoro nista nisam uspela da kupim ):
Guest- Guest
ja sam igrala tad, i jedinu stvar koju sam kupila je jedan v-meda
mnogo mi je bio sladak da sam cele nedelje svaki da posecivala sve prijatelje da ga kupim
koliko sam imala prijatelja na petu kad sam za 750 morala da ih posecujem sve svaki dan?
4
mnogo mi je bio sladak da sam cele nedelje svaki da posecivala sve prijatelje da ga kupim

koliko sam imala prijatelja na petu kad sam za 750 morala da ih posecujem sve svaki dan?
4

i don't play pet society anymore

tweets- Balcan moderator

Meni je najtužnije što sam propustio cijeli August ile Septembar ili Oktobar. 

Tromo3- Safe Trader

Similar topics» Šta vam je najtužnije što ste propustili u PS
» Nije da se hvalim , al' iz kabine palim
» NIJE TESKO BITI FIN
» Vaše omiljene izreke i citati
» GROUP STAGE - 2 - INFM ONLINE
» Nije da se hvalim , al' iz kabine palim
» NIJE TESKO BITI FIN
» Vaše omiljene izreke i citati
» GROUP STAGE - 2 - INFM ONLINE
:: Other Languages :: Other Languages :: Balcan Corner
Page 1 of 1